Niet in deze categorie

Toekomstgerichte oplossingen

Zekerheid 2 Toekomstgerichte oplossingen

U wilt dat de beslissing van nu ook in de toekomst de juiste blijkt te zijn. Onze boomspecialisten zijn een bron van kennis en ervaring. Vooral bij het bedenken van toekomstgerichte oplossingen. Om dit te garanderen besteden we veel tijd aan interne opleiding, workshops en kennisdeling.

Onze visie op de toekomst

Toekomstbestendigheid vraagt om kennis en visie. Factoren waarbij wij (naast toekomstig onderhoud en beheer) betrokken zijn:

Lange termijn rendement en waarde

De toekomst vergt een nieuwe manier van kijken naar bomen in steden. Bijvoorbeeld in financieel opzicht. Steeds vaker willen opdrachtgevers de waarde van bomen in de stad in geld uitdrukken. Wij kijken dan ook naar bomen als ware het investeringen voor de toekomst. Bomen zijn gezond voor de mensen die er bij wonen, goed voor flora en fauna en de waarde van grond en huizen stijgt erdoor. Wij geven het juiste advies en zorgen voor een goede planning en uitvoering zodat bomen hun investering waard zijn. Nu en later… Lees hier meer over de adviserende rol van Hoefakker boomspecialisten>>

Flexibiliteit en aanpasbaarheid in de toekomst 

Op sommige plekken is vanwege de ondergrondse infrastructuur geen ruimte voor bomen. Hiervoor hebben we innovatieve boombakken ontwikkeld. Deze zijn flexibel en verplaatsbaar. Zo kan de plek van bomen in de openbare ruimte worden aangepast in de toekomst. Ad hoc voor een evenement of voor lange termijn bij veranderingen in een wijk. Normaal gesproken zouden bomen op dezelfde plek blijven staan. Verplaatsen betekent dan veel organisatie, afstemming en kosten.

Klimaatverandering als uitdaging 

Onze klanten willen veelal toekomstbestendige oplossingen. Veranderende klimaatomstandigheden zijn daarbij een nieuwe uitdaging: je moet weten wat voor soort bomen je vanaf nu plant in de stad! Wij weten welk sortiment goed bestand is tegen het stadsklimaat en tegen hitte- en droogtestress. En wij geven advies over hoe u met bomen overtollig regenwater kunt bufferen. Lees hier meer over stadsbomen en waterbuffering>>

Minimale zorgen en geen risico voor de klant! Lees meer over Zekerheid 3>>