Niet in deze categorie

Stedelijke vergroening met bomen in bakken

Bomen in bakken zijn een effectieve en flexibele oplossing voor stedelijke vergroening, waarbij ruimtebeperking vaak een uitdaging is. Ons uitgangspunt is dat er bijna op iedere plek ruimte is voor een boom. Wij bieden een compleet pakket: van advies tot ontwerp en van aanplant tot nazorg. Op verzoek kunnen boombakken verplaatsbaar worden gemaakt, handig bij een evenement of bij een wijk in verandering. Kijk ook op SmartCityTrees©.

Variatie in materiaal, afmeting en kleur

Qua boombakken is bij Hoefakker nagenoeg alles mogelijk. Zo kunnen we op een plek waar veel leidingen en kabels liggen toch een grote boom plaatsen in een boombak. Ook ontwikkelen we boombakken die met boom en al verplaatst kunnen worden.

Qua materiaal, afmetingen en vormen zijn de mogelijkheden eindeloos. Denk aan stalen boombakken in een RAL-kleur naar keuze.

Een cortenstale boombak is een goede keuze omdat eventuele toekomstige beschadigingen aan het oppervlak niet direct opvallen en zichzelf opheffen. Zelfs graffiti is eenvoudig te verwijderen door schuren. Handig bij events of plekken met weinig toezicht.

Vanzelfsprekend kunnen we de boombakken ook leveren met een houten afwerking. In deze uitvoering krijgen de boombakken een hoogwaardige uitstraling. Onze boombakken in de vorm van ‘mega bloempotten’ geven juist weer een heel speels effect!

Boombakken die functioneren als roadblocks

Bescherm uw materialen, ingangen en andere aanrijdgevoelige plekken met boombakken in plaats van met betonblokken! Dit geeft een veel vriendelijker uitstraling! Vraag onze boomspecialisten naar de mogelijkheden.

Onze eigen unieke boombanken!

Op een plein waar veel wind is toch beschutting creëren. In combinatie met groen! Dat is het uitgangspunt bij deze boombanken. Lees er hier meer over.

Laat u inspireren …

Laat u inspireren door de nieuwste technologie en breng uw ideeën tot leven met onze creatieve mogelijkheden.

Nazorg

De boomspecialisten van Hoefakker kunnen de bomen in de boombakken verzorgen door onderhoudssnoei uit te voeren en de voeding en het vocht- en zuurstofgehalte in de boombakken op peil te houden. Ook kunnen we het bodemleven in de boombakken verbeteren indien nodig.

Lees ook meer over SmartCityTrees©: onze nagenoeg zelfvoorzienende boom in bak door Smart technologie. Dit is hét Smart ontwikkelde watergeefsysteem voor bomen in bakken. Frequentie en duur van automatisch watergeven is naar behoefte van de boom instelbaar. Resultaat: halvering van handmatige watergiften. Realtime monitoring voorkomt bovendien uitval door bijvoorbeeld droogtestress.

Projecten bekijken

Projecten >>