Niet in deze categorie

Van A tot Garantie

Zekerheid 3 Van A tot Garantie

U wilt ontzorgd worden van begin tot eind en de zekerheid van een goed eindbeeld. Wij zijn de unieke allrounder die overal aan denkt. Wij adviseren op basis van praktijkervaring. Wij weten daarom hoe je met weerstand van burgers omgaat en positieve beïnvloeders voor je laat werken. Maar we zijn ook innovators met onze eigen unieke tool om bomen te monitoren. En wij hebben als enige het BoomZekerPlan; wij planten bomen met garantie.

100% ontzorgen

Als u wilt regelen wij alles voor u. Van advies t/m garantie. Door onze jarenlange praktijkervaring kunnen we als geen ander inschatten wat werkt en hoe het werkt! Dat betekent geen zorgen voor u.

Contractuele garanties op maat

Wij zijn bereid tot het maken van unieke afspraken. Met een stuk risicomanagement weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Communicatie met burgers en stakeholders

Vanuit praktijkervaring weten we een uniforme en zorgvuldige communicatie met omwonenden te organiseren.

Persoonlijk aanspreekbaar

Iedereen in ons team is toegankelijk en benaderbaar. In de praktijk bijna 24/7. Als het onverhoopt tegenzit, zijn we direct aanspreekbaar op onze verantwoordelijkheid.

Uniek BoomZekerPlan

Wij planten bomen met garantie! Want er kan pas van een succesvolle aanplant worden gesproken als na een aantal jaren groei inderdaad het gewenste beeld is ontstaan.

Uniek eigen BoomMonitor-systeem

Uniek eigen BoomMonitorsysteem; Wij ontwikkelden een unieke APP waarin we na de aanplant de boom plaatsen (Maps). Via deze APP registreren we tijdens de nazorgperiode de verzorging en ontwikkeling van de boom en sturen waar nodig bij.

Bomen planten met garantie! Lees meer over ons BoomZekerPlan >>