Niet in deze categorie

Erfgoedhovenier op de Utrechtse Heuvelrug

Hoefakker wil dat uw groen erfgoed op de juiste manier behouden blijft. Als Erfgoedhovenier in de Bilt werken we veel voor klanten in de groene omgeving van de Utrechtse Heuvelrug. Denk aan eigenaren van de beeldbepalende buitenplaatsen en beheerders van bossen en parken. Wij voelen ons thuis in het landschap met een overgang van laag naar hoog en van klei naar zand en adviseren u graag over de beste aanpak.

Stilstaan en vooruitdenken

Alles in groen erfgoed vergt inzicht in de historische aanleg en een goede planning voor de toekomst. Daarom staan wij stil bij de bijzonderheden en geschiedenis van de groenaanleg. En, denken we tegelijkertijd ver vooruit.

Zo is uw monumentale stadstuin, boerenerf, landgoed of kasteeltuin in vertrouwde handen.

 

Erkend erfgoedhovenier

Als lid van De vereniging van erfgoedhoveniers beschikken wij over kennis, ervaring en een uitgebreid netwerk. Wij werken volgens de uitvoerings- en beoordelingsrichtlijn van de Rijksdienst voor het Cultureel erfgoed en Stichting Erkende Restauratiekwaliteit Monumentenzorg.

Boomzorg

Heeft u groen erfgoed met veel of grote (monumentale) bomen? Dan bent u bij ons zeker aan het goede adres. Boomverzorging is namelijk een van onze speerpunten. Lees meer over groeiplaatsverbetering.