Niet in deze categorie

Privacy

VEILIGHEID EN PRIVACY

We vragen gegevens van u, zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen. Welke gegevens we vragen en waarvoor we ze gebruiken leest u hieronder. Ook kunt u lezen wat uw rechten zijn, wie toegang heeft tot uw data en hoe lang we uw gegevens bewaren.

Dit privacy beleid is voor het laatst gewijzigd op 21 mei 2018.

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

Aannemingsbedrijf Hoefakker B.V. kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Aannemingsbedrijf Hoefakker B.V., en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Aannemingsbedrijf Hoefakker B.V. verstrekt. Aannemingsbedrijf Hoefakker B.V. kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
– Uw voor- en achternaam
– Voor zakelijke klanten: bedrijfsnaam en functie
– Uw adresgegevens
– Uw telefoonnummer
– Uw e-mailadres
– IP-adres (zoveel mogelijk geanonimiseerd)
– Korte omschrijving van uw vraag of wensen en aanvullende gegevens die nodig zijn om uw vraag te beantwoorden. Bijvoorbeeld de omvang van uw tuin bij een offerte aanvraag.

WAAROM AANNEMINGSBEDRIJF HOEFAKKER B.V. GEGEVENS NODIG HEEFT

Aannemingsbedrijf Hoefakker B.V. verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch (bellen, Whatsappen of sms-en) contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.
Daarnaast kan Aannemingsbedrijf Hoefakker B.V. uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

HOE LANG AANNEMINGSBEDRIJF HOEFAKKER B.V. GEGEVENS BEWAART

Aannemingsbedrijf Hoefakker B.V. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan zeven jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

DELEN MET ANDEREN

Aannemingsbedrijf Hoefakker B.V. verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van Aannemingsbedrijf Hoefakker B.V. worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Aannemingsbedrijf Hoefakker B.V. gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS

Aannemingsbedrijf Hoefakker B.V. maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Aannemingsbedrijf Hoefakker B.V. bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.
De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacy beleid van Google voor meer informatie over het privacy beleid van Google Analytics.
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Aannemingsbedrijf Hoefakker B.V. te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.
Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken.
Aannemingsbedrijf Hoefakker B.V. heeft hier geen invloed op. Aannemingsbedrijf Hoefakker B.V. heeft Google geen toestemming gegeven om via Aannemingsbedrijf Hoefakker B.V. verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@hoefakker.com. Aannemingsbedrijf Hoefakker B.V. zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN

Aannemingsbedrijf Hoefakker B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Aannemingsbedrijf Hoefakker B.V. maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Aannemingsbedrijf Hoefakker B.V. verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Aannemingsbedrijf Hoefakker B.V. op via info@hoefakker.com. www.hoefakker.nl en www.hoefakker.com is een website van Aannemingsbedrijf Hoefakker B.V. Wij zijn als volgt te bereiken:

Aannemingsbedrijf Hoefakker B.V.
• KVK 30038544
• Vestigingsnr. 000016154762
• Utrechtseweg 374
• 3731 GE
• De Bilt
• Tel. 030 2201021 • Mail: info@hoefakker.com

Aannemingsbedrijf Hoefakker B.V. behoudt zich het recht voor om
wijzigingen aan te brengen in deze verklaring. Wij raden u aan deze verklaring regelmatig te raadplegen, zodat u altijd van de inhoud op de hoogte bent.