Niet in deze categorie

Type opdrachtgevers

Al jarenlang helpen wij gemeenten, bedrijven, instellingen en verenigingen met ontwerp, aanleg, onderhoud en renovatie van de buitenruimte. Iedere opdrachtgever krijgt advies op maat. Hoefakker werkt aan de buitenruimte voor verschillende partijen.

Inrichting en onderhoud buitenruimte – gemeenten

Uitbreidingen, herinrichtingen, onderhoudswerken en (functie)aanpassingen vragen zorgvuldige aandacht van gemeenten. Hoefakker weet door jarenlange ervaring dat daar meer bij komt kijken dan alleen groen. Samen met u betrekt Hoefakker de wensen en ideeën van bewoners, gebruikers en andere belanghebbenden in het proces. Hoefakker voegt waarde toe in het proces door ervaring met en kennis van onder andere ecologie, bodem en hydrologie. Thema’s als gezonde stad en klimaat adaptatie betrekken we als vanzelfsprekend in het proces. En we komen met ideeën hoe hieraan bij te dragen binnen het ontwerp en de realisatie.

Inrichting en onderhoud buitenruimte – bedrijven & instellingen

Onze dienstverlening wordt gewaardeerd door bedrijven en instellingen. Vaak doen wij voor hen terreininrichting en onderhoud. Onze vakspecialisten verdiepen zich echt in de uitstraling van uw bedrijf. Zij weten dit haarfijn te vertalen naar de buitenruimte. Maar zij denken ook mee over de praktische kant van groen. Bijvoorbeeld over het organiseren van het onderhoud, veiligheid op uw bedrijfsterrein en het verlagen van kosten. Vraag ons bijvoorbeeld naar onze onderhoudscontracten op  maat.

Inrichting en onderhoud buitenruimte – scholen en zorginstellingen

Opdrachtgevers als scholen en zorginstellingen krijgen onze bijzondere aandacht. Omdat hier beleving en veiligheid aan zeer hoge standaarden moet voldoen.

Werkzaamheden specifiek voor onderwijs- en/of zorginstelling:

  • Schoolplein/gezamenlijke tuin aanleggen en onderhouden.
  • Valbrekende ondergronden plaatsen.
  • Zandbakken aanleggen en speelzand verversen.
  • Voorzieningen plaatsen zoals speeltoestellen, meubilair, fietsrekken en hekwerken.

Als onderaannemer voor aannemers/bouwbedrijven

Wij functioneren regelmatig als onderaannemer bij nieuwbouwprojecten. Denk aan het bouwrijp en/of woonrijp maken van een wijk. Ons vakkundig team weet van aanpakken en werkt altijd volgens onze strikte kwaliteit- en veiligheidsnormen. Wij maken de grond klaar voor de vervolgwerkzaamheden. Ons doel daarbij is u volledig te ontzorgen.

Inrichting en onderhoud buitenruimte – woningbouwverenigingen

Een mooie en veilige buitenruimte is van positieve invloed op bewoners. Met onze vakkundige en enthousiaste medewerkers spelen wij zoveel mogelijk in op de wensen van woningbouwverenigingen. Hoefakker staat garant voor een vakkundige aanleg en passend onderhoud.

Inrichting en onderhoud buitenruimte – Vereniging van Eigenaren

Meedenken in de breedste zin van het woord. Dat is voor een Vereniging van Eigenaren belangrijk. Het gaat er niet alleen om de gezamenlijke buitenruimte mooi te houden. Even zo belangrijk zijn ontzorgen, besparingen realiseren in groenonderhoud en de uitstraling en waarde van uw VvE-complex.

Voor het onderhoud kunnen we op basis van onze ervaring een plan voor u opstellen. Zo heeft u inzicht in (toekomstige) kosten en kunt u een budget reserveren.

Inrichting en onderhoud buitenruimte – sportverenigingen

Optimaal presteren op een goed onderhouden sportveld! Dat is waar Hoefakker aan wil bijdragen. Voor onze opdrachtgevers verrichten we zeer uiteenlopende taken. Van een stuk aanleg en ontwerp tot onderhoudswerkzaamheden. Naast de sportvelden zelf verzorgen we vaak het verharde terrein eromheen. Denk daarbij aan het onkruidvrij houden en/of het aanbrengen van nieuwe bestrating.

Inrichting en onderhoud buitenruimte – recreatiebedrijven

Het complete onderhoud verzorgen en de beheerderstaak overnemen voor recreatiebedrijven. Het zijn mogelijkheden die Hoefakker kan bieden. Maar veel van onze opdrachtgevers zetten ons juist ook in om onze flexibiliteit. Op afroep een stuk onderhoud verrichten of het snoeien van hagen. Vraag ons naar de mogelijkheden.