Niet in deze categorie

Toekomstgerichte oplossingen

Zekerheid 2 Toekomstgerichte oplossingen

U wilt een toekomstbestendige buitenruimte. En wij willen onze klanten zo goed mogelijk adviseren. Daarom investeren wij in opleiding, workshops en kennisdeling. Zodat u ons werkelijk alles kunt vragen; van ‘het verwaarden’ van groen tot klimaatbomen en flexibele inrichting.

Onze visie op de toekomst

Toekomstbestendigheid vraagt om kennis en visie. Factoren die wij (naast toekomstig onderhoud en beheer) betrekken zijn:

Lange termijn rendement en waarde

In de toekomst vertalen we bijna alles naar waarde. Zo betekent de aanleg van groen investeren in een betere gezondheid voor de mensen die er bij wonen, meer biodiversiteit en een hogere waarde van grond en huizen. Gemeenten drukken deze beleving van de buitenruimte zelfs uit in cijfers. Dit vergt een andere manier van meedenken, adviseren, plannen en uitvoeren.

Klimaatbestendigheid

Wij laten u graag zien hoe u de buitenruimte op een eenvoudige en haalbare manier klimaatbestendig kunt laten inrichten. Zonder dat dit veel duurder is dan een traditionele inrichting. Wij bieden groene oplossingen voor water(overlast) en hittestress. Denk aan bomen als watermanagers, groene gevels en daken, wadi’s en andere begroeide infiltratievoorzieningen.

Flexibiliteit en aanpasbaarheid in de toekomst

Het uitgangspunt van Hoefakker is hoe multifunctioneler en flexibeler de inrichting en het beheer van de buitenruimte, hoe toekomstbestendiger de buitenruimte. Oplossingen die niet 100% in beton gegoten zijn maar aanpasbaar. Dat zijn onze uitgangspunten van ontwerp en planvorming tot onderhoud en beheer. Wij maken de buitenruimte flexibel en adaptief zodat deze kan meegroeien met veranderende wensen en behoeften. Zo ontwikkelden wij een uniek boombak concept. De boombakken zijn demontabel en verplaatsbaar zodat ze relatief gemakkelijk op andere plekken in te zetten zijn wanneer trends en ontwikkelingen daarom vragen.

Minimale zorgen en geen risico voor de klant! Lees meer over Zekerheid 3>>