Niet in deze categorie

MVO

Onze groenprojecten hebben alles te maken met onze passie voor bloemen, planten en ruimtelijke indeling. Dit leidt tot een werkwijze die het milieu en de maatschappij net zoveel plezier doet. Duurzaam en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zit in ons DNA; “groen moet ook écht groen”

Lokale betrokkenheid

Betrokkenheid en vakmanschap blijven altijd centraal staan bij ons familiebedrijf. Net als vroeger. Dit ziet u terug in wat we doen. Zo sponsoren we bijvoorbeeld het Utrechts Landschap, investeren we in een unieke houten schoolbank en goedverzorgde lokale rotondes en ondersteunen we verschillende lokale verenigingen en sportclubs. Want zo hoort dat gewoon, vinden wij.

Hoefakker tekent convenant “De Bilt verbindt”

Ook zetten wij ons in om mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt een kans te bieden weer mee te draaien in de maatschappij. Dit is dan ook de reden dat Arno Hoefakker op 11 maart 2016 namens al zijn betrokken vakmensen de convenant met de Gemeente De Bilt, met volle overtuiging tekent. Samen met andere lokale bedrijven zet Hoefakker zich nu ook officieel in om mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt een kans te bieden weer mee te draaien in de maatschappij.