Niet in deze categorie

Vaste en verplaatsbare boombakken

Ons uitgangspunt is dat er bijna op iedere plek ruimte is voor een boom. Op verzoek kunnen boombakken verplaatsbaar worden gemaakt. Handig bij ad hoc inzet voor een evenement of voor lange termijn bij een wijk in verandering.

Variatie in materiaal, afmeting en kleur

Qua boombakken is bij Hoefakker in goed overleg heel veel mogelijk. We ontwikkelen iedere boombak op maat. Zo kunnen we op een plek waar veel leidingen en kabels liggen toch een grote boom plaatsen in een boombak. Ook ontwikkelen we boombakken die met boom en al verplaatst kunnen worden.

Qua materiaal, afmetingen en vormen zijn de mogelijkheden eindeloos. Denk aan stalen boombakken in een RAL-kleur naar keuze.

Een cortenstale boombak is een goede keuze omdat eventuele toekomstige beschadigingen aan het oppervlak niet direct opvallen en zichzelf opheffen. Zelfs graffiti is eenvoudig te verwijderen door schuren. Handig bij events of plekken met weinig toezicht.

Vanzelfsprekend kunnen we de boombakken ook leveren met een houten afwerking. In deze uitvoering krijgen de boombakken een hoogwaardige uitstraling. Onze boombakken in de vorm van ‘mega bloempotten’ geven juist weer een heel speels effect!

Boombakken die functioneren als roadblocks

Bescherm uw materialen, ingangen en andere aanrijdgevoelige plekken met boombakken in plaats van met betonblokken! Dit geeft een veel vriendelijker uitstraling! Vraag onze boomspecialisten naar de mogelijkheden.

Onze eigen unieke boombanken!

Op een plein waar veel wind is toch beschutting creëren. In combinatie met groen! Dat is het uitgangspunt bij deze boombanken. Lees er meer over op https://hoefakker.com/boomspecialisten/boombanken-combineren-van-meubilair-en-boombakken/

Boombakken en boomverzorging

Hoefakker boomspecialisten kunnen u adviseren over de mogelijkheden van watergeven. Van handmatig watergeven tot en met computergestuurde systemen, welke zich na 4-5 jaar terugverdienen. Hiermee maken we het onderhoud en de frequentie van water geven beheersbaar!