Niet in deze categorie

Bomen kappen en vervangen

Iedere boom heeft een eigen functie, waarde of toekomstverwachting. De boomspecialisten van Hoefakker adviseert bij de keuze voor vervangen of behouden. 

Van advies tot verwijderen en nieuwe aanplant

Een boom behouden voor de toekomst is wat Hoefakker nastreeft. Als het desondanks nodig is bomen te kappen / rooien dan is Hoefakker uw partner. Wij kappen / rooien bomen in alle omstandigheden, ook in grotere aantallen per keer. Vaak plaatsen wij dan ook direct daarna de nieuwe bomen die beter afgestemd zijn op de plantlocatie inclusief groeiplaatsverbetering. Op deze manier kunnen wij een geheel traject van A tot Z voor u realiseren.

4 aandachtspunten

Bij bomen kappen / rooien zijn een aantal aspecten belangrijk;

  1. Glasheldere (prijs)afspraken

U krijgt vooraf altijd een glashelder voorstel met kosten en alle afspraken. Onze missie is u te ontzorgen. Wij kunnen een traject van begin tot eind voor u regelen. Zo bespaart u veel tijd en kosten omdat de verantwoordelijkheid voor alle taken bij één partij ligt. Door onze ervaring en materieel kunnen wij u vaak een aantrekkelijk aanbod doen.

  1. Minimale overlast

Wij weten precies hoe we projecten kunnen voorbereiden, plannen en uitvoeren met zo min mogelijk overlast. Wij voorzien in alles inclusief benodigde verkeersmaatregelen. Wij denken proactief met u mee.

  1. Veiligheid

 Bij het kappen / rooien van bomen werken we regelmatig in de openbare buitenruimte. Daarbij is het belangrijk veiligheid van medewerkers en voorbijgangers te garanderen. Hoefakker neemt daartoe maatregelen. We maken glasheldere afspraken!

We werken met boomspecialisten die verschillende klimtechnieken goed beheersen en weten hoe ze veilig met materieel zoals hoogwerkers en telekranen werken.

  1. Eindbeeld

Bomen gekapt / gerooid en dan? Wij maken de oude standplaats geheel gereed voor nieuwe aanplant of desgewenst een andere bestemming. Met een speciale zogeheten stobbenfrees kunnen we de kern van de boomstronk verpulveren, afvoeren en aanvullen. Dit is meestal voldoende om de plek weer een nieuwe bestemming te geven. Dit is een veel goedkopere en vriendelijkere methode dan met een graafmachine de gehele stronk uitgraven.