grote-tuinNiet in deze categorie

Tuinontwerp en -aanleg – nieuwbouw Utrecht

​Leeuwesteyn is een nieuwe, duurzame woonbuurt met een echt Utrechts en stedelijk karakter. In deze buurt ligt dit groene pareltje behorend bij een van de woningen die is gebouwd in jaren 30 stijl. De aannemer heeft diverse oude elementen van die tijd terug laten komen en onze passievolle vakmensen hebben dit naar wens van de bewoners doorgezet in het tuinontwerp.

Betreft: tuin bij nieuwbouw

Locatie: Utrecht

Taken: tuinontwerp en tuinaanleg

Dit maakt dit tuinproject bijzonder…

Om de tuin aan te laten sluiten bij de woning in jaren 30 stijl hebben we banen met klinkers ingelegd en is er gewerkt met vierkante geglazuurde tegels, die passen bij de soortgelijke tegels in de woning. Verder was de wens met Douglas pergola’s te werken en wilde de bewoners een ruime overkapping met Sedum dak. De overkapping is voorzien van alle lounge voorzieningen die je maar kan wensen. Zo creëerden we een plek waar de bewoners samen kunnen genieten. Bijvoorbeeld aan het eind van een lange, drukke dag nog even in de namiddagzon genieten van een bak koffie.

Neem contact met ons op

Wilt u in gesprek over uw tuin, hoe u deze kunt herinrichten en/of onderhouden? Neem dan contact met ons op via 030 – 220 10 21. Of stuur een e-mail naar info@hoefakker.com.

Meer projecten

Ons gepassioneerd team van hoveniers zijn dagelijks bezig met het ontwerpen, aanleggen en/of onderhouden van tuinen. Wij creëren en verzorgen al meer dan 60 jaar prachtige tuinen in heel Nederland. Van het aanleggen van compleet nieuwe tuinen tot het transformeren van bestaande tuinen, eigenlijk is alles mogelijk! Samen gaan we aan de slag om uw perfecte buitenruimte te realiseren.

Meer projecten>>