Niet in deze categorie

Wat iedereen over ons moet weten

Hoefakker wil dat klanten zorgeloos het optimale uit hun tuin en (openbaar) groen halen.

Stilstaan bij groen in beweging

In een omgeving waarin alles groeit en bloeit, projecten zich ontwikkelen en levensfasen van onze klanten veranderen, staat Hoefakker stil…. Bij wat voor u belangrijk is.

Vooruitdenken

Dat doen we door ons goed in te leven en de juiste vragen te stellen. Wij maken u bewust van dingen waar u zelf misschien niet aan denkt. Omdat uw groen altijd in beweging is, denken wij voor u vooruit.

Gerichte klantoplossingen

Ieder type klant heeft een andere behoefte. Daar zijn wij ons enorm van bewust. Daarom hebben wij oplossingen speciaal voor particulieren, bedrijven, gemeenten en eigenaren van groen erfgoed.

Zo kunt u denken aan tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud voor particulieren. En, aan openbaar groenbeheer, planmatig beplanten en bestrating voor gemeenten en bedrijven.

Boomzorg en groen erfgoed

Heeft u een stuk grond met veel of grote bomen? Dan bent u bij ons zeker aan het goede adres. Iets waar we in gespecialiseerd zijn, is boomverzorging. Net als groen erfgoed overigens.

Van kleine tot grote groenprojecten

Afhankelijk van uw wensen verzorgen wij het hele traject van A tot Z. Of een gedeelte daarvan. Ons vast allround team speelt flexibel in op iedere vraag. Hoe groot of hoe klein ook!

Meer weten?

Misschien wilt u meer weten over onze historie, ons team of belangrijke onderwerpen als certificering en duurzaamheid. Op deze site geven wij zo veel mogelijk informatie. Heeft u toch nog een vraag? Dan horen wij dat natuurlijk graag van u.