Niet in deze categorie

Tuinontwerp laten maken

U wilt een nieuwe tuin laten aanleggen of uw huidige tuin opnieuw inrichten? Wij nemen alle tijd voor u. Zo wordt uw tuin niet alleen een fijne plek om in weg te dromen, maar weet u zeker dat vooraf overal aan is gedacht en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. We komen eerst voor een kennismakingsgesprek bij u thuis. Geheel vrijblijvend. We inventariseren uw tuinwensen en de bestaande situatie. Ongeveer drie weken later presenteren we onze ideeën bij u aan tafel. Inclusief tuinontwerp en vision board. Nog steeds geheel vrijblijvend.

Eerst een vrijblijvend gesprek bij u thuis

Onze klanten vinden het eerste gesprek vaak erg verhelderend en waarderen het dat we onze jarenlange kennis en ervaring met hen delen. Zaken die in het eerste gesprek aan de orde komen:

  • Uw wensen en ideeën
  • Inspiratie voor stijl en sfeer o.b.v. voorbeelden die wij meenemen
  • Advies en handige tips
  • Opnemen van de bestaande situatie (grootte, vorm, ligging)
  • Stappenplan

Presentatie tuinontwerp

Na het eerste gesprek presenteren wij binnen 3 weken een tuinontwerp inclusief vision board en offerte bij u op locatie. Het tuinontwerp wordt uitgebreid met u besproken. We geven duidelijke uitleg over de indeling, maten, materialen, etc. Ook geven wij u inzicht in de definitieve kosten voor het verwezenlijken van uw droomtuin. We leveren een offerte waarin alles glashelder omschreven staat. Eventuele wijzigingen op het voorstel worden besproken en vastgelegd in een aangepast voorstel. Zo weet u precies waar u aan toe bent! In dit gesprek komen ook de eventuele aanleg van verlichting en/of een beregeningssysteem aan bod.

Tuinontwerp in 3D

Tuinontwerpen in tekenstijl

Tuinontwerpen in grafische stijl

Beplantingsplannen

Tuinaanleg: van droom naar werkelijkheid

Als u helemaal tevreden bent met ons, ons plan en de definitieve offerte, dan kunt u ons officieel de opdracht geven voor het aanleggen van uw droomtuin. U krijgt dan 1 vast contactpersoon bij Hoefakker die u van begin tot eind zal begeleiden in het project.

Daarom een tuinontwerp van Hoefakker!

Wat maakt het ene tuinontwerp nu bijzonder en het andere niet? In een tuinontwerp van Hoefakker staat allereerst de eigenheid van de bewoners en hun woning centraal. Die combineren we met de signatuur van Hoefakker: symmetrie en krachtige lijnvoering in combinatie met bijzondere details die zorgen voor een uniek resultaat.

Ons motto is verder: met de perfecte basis ben je klaar voor de toekomst en hoef je tussentijds nauwelijks iets aan te passen of te veranderen.

Neem contact met ons op

Wilt u in gesprek over uw tuin, hoe u deze kunt herinrichten en/of onderhouden? Neem dan contact met ons op via 030 – 220 10 21. Of stuur een e-mail naar info@hoefakker.com.

Projecten bekijken

Ons gepassioneerd team van hoveniers zijn dagelijks bezig met het ontwerpen, aanleggen en/of onderhouden van tuinen. Wij creëren en verzorgen al meer dan 60 jaar prachtige tuinen in heel Nederland. Van het aanleggen van compleet nieuwe tuinen tot het transformeren van bestaande tuinen, eigenlijk is alles mogelijk! Samen gaan we aan de slag om uw perfecte buitenruimte te realiseren.

Projecten bekijken >>