middelgrote-tuinNiet in deze categorie

Tuinontwerp en -aanleg – stadstuin – Utrecht

Deze tuin in Witte vrouwen – een buurt in Noordoost Utrecht – ligt bij een woning in een eeuwenoude straat met op de hoek nog een kruidenierszaak. De tuin is praktisch en strak ontworpen met een zachte link naar de karakteristieke beleving van de woning en de wijk.

Betreft: stadstuin

Locatie: Utrecht

Taken: tuinontwerp en tuinaanleg

Dit maakt dit tuinproject bijzonder…

Ondanks de moeilijke bereikbaarheid van de tuin – alles moest via de voordeur via en een krappe doorgang – hebben onze vakmannen voor deze bewoners een mooie tuin gerealiseerd. In de tuin is een stukje van de karakteristieke sfeer van de wijk vertaald door banen met unieke rijnformaat klinkers als visgraatverband in te leggen. Verder is de tuin strak afgewerkt met natuursteentegels en Deens rabat schuttingen.

Neem contact met ons op

Wilt u in gesprek over uw tuin, hoe u deze kunt herinrichten en/of onderhouden? Neem dan contact met ons op via 030 – 220 10 21. Of stuur een e-mail naar info@hoefakker.com.

Meer projecten

Ons gepassioneerd team van hoveniers zijn dagelijks bezig met het ontwerpen, aanleggen en/of onderhouden van tuinen. Wij creëren en verzorgen al meer dan 60 jaar prachtige tuinen in heel Nederland. Van het aanleggen van compleet nieuwe tuinen tot het transformeren van bestaande tuinen, eigenlijk is alles mogelijk! Samen gaan we aan de slag om uw perfecte buitenruimte te realiseren.

Meer projecten>>