middelgrote-tuinNiet in deze categorie

​Tuinontwerp en -aanleg – patiotuin – Utrecht

Deze tuin ligt bij een woning in de zuidelijke binnenstad van Utrecht en is letterlijk gevestigd op de poeren van de Sint-Martinuskerk. Zodra je via de openslaande deuren het terras betreedt, waan je je in een authentieke sfeer die het midden houdt tussen een hippe stadsjungle en Zuid Europees patiotuin.

Betreft: stadstuin

Locatie: Utrecht

Taken: tuinontwerp en tuinaanleg

Dit maakt dit tuinproject bijzonder…

Ondanks de moeilijke bereikbaarheid van de tuin – pal in de binnenstad en alles moest via de garagedeuren aan de voorzijde – is er een uniek stukje Utrecht gecreëerd. De bewoonster heeft in haar woning een landelijke sfeer met karakteristieke elementen zoals een wenteltrap en Portugese tinten. Dit hebben we doorgetrokken in het tuinontwerp. Door de aanleg van een terras van Portugese tegels met daartussen de vaste planten en grassen waan je je in een mediterrane sferen. Het kantoor van de bewoonster heeft uitzicht op de tuin en het vijverelement.

Neem contact met ons op

Wilt u in gesprek over uw tuin, hoe u deze kunt herinrichten en/of onderhouden? Neem dan contact met ons op via 030 – 220 10 21. Of stuur een e-mail naar info@hoefakker.com.

Meer projecten

Ons gepassioneerd team van hoveniers zijn dagelijks bezig met het ontwerpen, aanleggen en/of onderhouden van tuinen. Wij creëren en verzorgen al meer dan 60 jaar prachtige tuinen in heel Nederland. Van het aanleggen van compleet nieuwe tuinen tot het transformeren van bestaande tuinen, eigenlijk is alles mogelijk! Samen gaan we aan de slag om uw perfecte buitenruimte te realiseren.

Meer projecten>>