boomverzorgingNiet in deze categorie

Tuinontwerp en -aanleg – natuurlijke tuinAbcoude

Deze tuin gelegen in het oude Abcoude – een dorp aan de rand van het Groene Hart – is door zijn unieke ligging een bijzonder project. Wij hebben alle omliggende factoren aan water, beplanting en hoogteverschillen terug laten komen in deze tuin.

Betreft: grote natuurlijke tuin

Locatie: Abcoude

Taken: tuinontwerp en tuinaanleg

Dit maakt dit tuinproject bijzonder…

Deze prachtige tuin heeft meerdere unieke elementen. Zo is er een duidelijke relatie met het omliggende landschap en vormen de twee bestaande bomen door het nieuwe tuinontwerp een centraal en markant punt. De mooie rustieke kasseien die zijn gebruikt voor de oprit komen uit de oude Heineken Brouwerij.

Neem contact met ons op

Wilt u in gesprek over uw tuin, hoe u deze kunt herinrichten en/of onderhouden? Neem dan contact met ons op via 030 – 220 10 21. Of stuur een e-mail naar info@hoefakker.com.

Meer projecten

Ons gepassioneerd team van hoveniers zijn dagelijks bezig met het ontwerpen, aanleggen en/of onderhouden van tuinen. Wij creëren en verzorgen al meer dan 60 jaar prachtige tuinen in heel Nederland. Van het aanleggen van compleet nieuwe tuinen tot het transformeren van bestaande tuinen, eigenlijk is alles mogelijk! Samen gaan we aan de slag om uw perfecte buitenruimte te realiseren.

Meer projecten>>