Niet in deze categorie

Meer dan groen in de openbare ruimte

Hoefakker helpt bij alles wat te maken heeft met de inrichting van de openbare ruimte en eventuele calamiteiten. Lees meer over onze werkzaamheden op het gebied van bestrating, riolering, afwatering en straatmeubilair.

Straatwerk is vakwerk

Hoefakker ontzorgt u van alle werkzaamheden rondom de professionele bestrating. Onze vakmensen zorgen voor de juiste opsluitingen en een goede ontwatering. Ook kunnen wij uw straatwerk onderhouden door dit bijvoorbeeld te borstelen of gebruik te maken van thermische onkruidbeheersing.

Duurzaam bestraten
Duurzaam werken zit in ons DNA. Onze professionele stratenmakers hebben de kennis én het materieel om vele soorten verhardingen op een milieuvriendelijke manier aan te leggen. Zo werken we met groene energie en met duurzame verhardingsmaterialen. We volgen hierin de ontwikkelingen en zijn constant aan het innoveren.

Wilt u zorgeloos uw buitenruimte laten bestraten? Hoefakker zorgt voor duurzaam vakwerk.

Straatmeubilair

De openbare ruimte stelt vandaag de dag hoge eisen aan het toe te passen straatmeubilair. Hoefakker kan u van dienst zijn bij de selectie, levering en plaatsing van straatmeubilair. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze met inspiratie, advies en met gerichte oplossingen. Onze adviseurs zijn u graag van dienst.

Riolering en afwatering

Verstopte riolering of afvoer? Hoefakker beschikt over een geavanceerde doorspuitinstallatie om afwatering- en rioleringsbuizen te ontstoppen.

Hoefakker lost het probleem op
Als de buizen schoon zijn zoeken wij met behulp van een camera de oorzaak van de ontstopping. Hoefakker ontstopt, onderzoekt en lost het probleem op.

Graven met uiterste precisie
Om kabel- of leidingschade te voorkomen, doen onze professionals altijd een Klic-melding. Deze melding controleren we uitvoerig middels een kabelzoeker en het graven van inspectiesleuven, zodat we precies weten waar en vooral waar we níét moeten graven. In sommige gevallen is het zelfs noodzakelijk om de grond weg te zuigen.

Ook vragen over het leveren, plaatsen of leegzuigen van straatkolken? Neem contact met ons op.

Onkruidbestrijding op verhardingen

Dit kunnen wij thermisch voor gemeenten uitvoeren. Vanaf 31 maart 2016 is het professionele gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen tegen onkruid niet meer toegestaan. Met hete-lucht techniek, het zogenaamde föhnen beheersen wij onkruid op trottoirs, voetpaden en parkeerplaatsen. Op deze manier helpen we gemeenten zonder het milieu te belasten.