grote-tuinNiet in deze categorie

Tuinrenovatie – de Bilt

In het oude de Bilt ligt deze prachtige tuin die we in geheel hebben aangepakt. Het ging om een tuinrenovatie waarbij veel achterstallig onderhoud was. De oude situatie was een tuin waar 40 jaar niets aangedaan was, totaal overwoekerd en de beplanting maakte de tuin klein en onoverzichtelijk. Deze tuin make-over is een lust voor het oog!

Betreft: tuinrenovatie

Locatie: de Bilt

Taken: complete tuinrenovatie

Dit maakt dit tuinproject bijzonder…

De pracht zit hem in de omvang van deze tuin! Kunst was om deze enorme tuin rondom de woning zowel functioneel als sfeervol te ontwerpen en in te richten. Rondom het huis hebben we veel met  hoogteverschillen gewerkt, onder andere met cortenstaal plantenbakken, schaduwdoeken en gebruikte hardhouten meerpalen, die als bank zijn aangebracht.

De terrassen kenmerken zicht door Oud Hollandse tegels ingelegd met banen klinkers. Alle terrassen rondom de woning worden afgeschermd door grote groepen vaste planten en heesters. Zo ontstaat er een natuurlijke overgang richting speelgazon en trampoline.

Neem contact met ons op

Wilt u in gesprek over uw tuin, hoe u deze kunt herinrichten en/of onderhouden? Neem dan contact met ons op via 030 – 220 10 21. Of stuur een e-mail naar info@hoefakker.com.

Meer projecten

Ons gepassioneerd team van hoveniers zijn dagelijks bezig met het ontwerpen, aanleggen en/of onderhouden van tuinen. Wij creëren en verzorgen al meer dan 60 jaar prachtige tuinen in heel Nederland. Van het aanleggen van compleet nieuwe tuinen tot het transformeren van bestaande tuinen, eigenlijk is alles mogelijk! Samen gaan we aan de slag om uw perfecte buitenruimte te realiseren.

Meer projecten>>