middelgrote-tuinNiet in deze categorie

Tuinontwerp en -aanleg – nieuwbouw – Utrecht

In de nieuwe wijk Leeuwesteyn, gelegen tussen het Amsterdam Rijnkanaal en de snelweg A2, ligt dit pareltje! Vanuit de tuin is er een link gemaakt naar de woning gebouwd in jaren 30 stijl met een knipoog naar mediterrane sferen.

Betreft: tuin bij nieuwbouw

Locatie: Utrecht

Taken: tuinontwerp en tuinaanleg

Dit maakt dit tuinproject bijzonder…

Om de tuin aan te laten sluiten bij de woning in jaren 30 stijl ontstond het idee van banen van vlonderdelen en is er gewerkt  langwerpige tegels om de tuin breder te laten ogen. Verder was de wens met organische elementen te werken, hiervoor hebben wij cortenstaal cirkels toegepast. De verhoogde gestucte plantenbak en een meerstammige Vijg geven de tuin een mediterraan tintje!

Neem contact met ons op

Wilt u in gesprek over uw tuin, hoe u deze kunt herinrichten en/of onderhouden? Neem dan contact met ons op via 030 – 220 10 21. Of stuur een e-mail naar info@hoefakker.com.

Meer projecten

Ons gepassioneerd team van hoveniers zijn dagelijks bezig met het ontwerpen, aanleggen en/of onderhouden van tuinen. Wij creëren en verzorgen al meer dan 60 jaar prachtige tuinen in heel Nederland. Van het aanleggen van compleet nieuwe tuinen tot het transformeren van bestaande tuinen, eigenlijk is alles mogelijk! Samen gaan we aan de slag om uw perfecte buitenruimte te realiseren.

Meer projecten>>