middelgrote-tuinNiet in deze categorie

Tuinontwerp en -aanleg – nieuwbouw Utrecht

Hoefakker ontwierp meerdere tuinen voor bewoners van de duurzame woonbuurt Leeuwesteyn in Utrecht. Deze woning gebouwd in jaren 30 stijl ligt naast de speeltuin die volledig in organische lijnen is opgebouwd. Dit concept hebben we doorgevoerd in het ontwerp van de tuin. Het resultaat is levendig en vrolijk!

Betreft: tuin bij nieuwbouw

Locatie: Utrecht

Taken: tuinontwerp en tuinaanleg

Dit maakt dit tuinproject bijzonder…

Om de tuin aan te laten sluiten bij de omgeving met de speeltuin ontstond het idee om de tuin te voorzien van flagstones en maaskeien. Deze organische elementen zijn bepalend voor de tuin en maken de tuin speels en natuurlijk. De beplanting is fleurig, trekt veel bijen en vlinders aan en dat was een grote wens. Verder is er een klein zitje gemaakt om daar in de namiddag een lekker bakkie koffie te doen.

Neem contact met ons op

Wilt u in gesprek over uw tuin, hoe u deze kunt herinrichten en/of onderhouden? Neem dan contact met ons op via 030 – 220 10 21. Of stuur een e-mail naar info@hoefakker.com.

Meer projecten

Ons gepassioneerd team van hoveniers zijn dagelijks bezig met het ontwerpen, aanleggen en/of onderhouden van tuinen. Wij creëren en verzorgen al meer dan 60 jaar prachtige tuinen in heel Nederland. Van het aanleggen van compleet nieuwe tuinen tot het transformeren van bestaande tuinen, eigenlijk is alles mogelijk! Samen gaan we aan de slag om uw perfecte buitenruimte te realiseren.

Meer projecten>>