middelgrote-tuinNiet in deze categorie

Tuinontwerp en -aanleg – patiotuinUtrecht

Deze tuin patiotuin ligt in hartje Utrecht naast het Spoorwegmuseum in het historie-rijke Oudwijk. Elke vierkante meter wordt hier benut. Deze tuin kenmerkt zich door een fenomenale combinatie van authentieke, moderne en organische elementen.

Betreft: patiotuin

Locatie: Utrecht

Taken: tuinontwerp en tuinaanleg

Dit maakt dit tuinproject bijzonder…

Deze tuin hoort bij een karakteristieke woning waarvan de bewoners graag iets terug zouden zien in het ontwerp van de tuin. Daarom hebben we onder andere banen met unieke rijnformaat klinkers als visgraatverband ingelegd. Verhoogde cirkels die uit de muur komen vormen opvallende organische elementen. Om ook de laatste zonnestralen mee te pakken is achter in de tuin een verhoogd terras gemaakt. De berging vloeit mee in de schutting en is van bovenaf mooi afgewerkt met Sedum. Om het water zoveel mogelijk terug te geven aan de natuur hebben we onder het straatwerk een aantal infiltratiekratten geplaatst. Dit alles geeft de tuin een unieke uitstraling, passend bij de prachtige woning en wijk.

Neem contact met ons op

Wilt u in gesprek over uw tuin, hoe u deze kunt herinrichten en/of onderhouden? Neem dan contact met ons op via 030 – 220 10 21. Of stuur een e-mail naar info@hoefakker.com.

Meer projecten

Ons gepassioneerd team van hoveniers zijn dagelijks bezig met het ontwerpen, aanleggen en/of onderhouden van tuinen. Wij creëren en verzorgen al meer dan 60 jaar prachtige tuinen in heel Nederland. Van het aanleggen van compleet nieuwe tuinen tot het transformeren van bestaande tuinen, eigenlijk is alles mogelijk! Samen gaan we aan de slag om uw perfecte buitenruimte te realiseren.

Meer projecten>>