middelgrote-tuinNiet in deze categorie

Tuinontwerp en -aanleg – tuin – Utrecht

Deze tuin makeover is een uniek project door het hoogteverschil van 1,80 m, de prachtige ligging aan het riviertje De Minstroom en de toepassing van de Old Look stijl passend bij het karakteristieke oude huis.

Betreft: tuin met nieuwbouw

Locatie: Utrecht

Taken: tuinontwerp en tuinaanleg

Dit maakt dit tuinproject bijzonder…

Dit gebouw uit 1919 is compleet verbouwd tot moderne woning met landelijke aspecten. Bijzonder was dat de tuin nu gemiddeld 200 cm lager lag bij aanvang. Met torenkraan hebben we gefaseerd gewerkt aan de gemetselde muren omdat de woning via de achterzijde niet bereikbaar was.

De achtertuin ligt aan het riviertje De Minstroom die vroeger in de Kromme Rijn uitmondde. Om hierop aan te sluit kenmerkt de tuin zich door vele rustieke gemetselde muren en treden, veel groen en een schelpen plateau dat dient als tweede terras.

Neem contact met ons op

Wilt u in gesprek over uw tuin, hoe u deze kunt herinrichten en/of onderhouden? Neem dan contact met ons op via 030 – 220 10 21. Of stuur een e-mail naar info@hoefakker.com.

Meer projecten

Ons gepassioneerd team van hoveniers zijn dagelijks bezig met het ontwerpen, aanleggen en/of onderhouden van tuinen. Wij creëren en verzorgen al meer dan 60 jaar prachtige tuinen in heel Nederland. Van het aanleggen van compleet nieuwe tuinen tot het transformeren van bestaande tuinen, eigenlijk is alles mogelijk! Samen gaan we aan de slag om uw perfecte buitenruimte te realiseren.

Meer projecten>>