grote-tuinNiet in deze categorie

Tuinontwerp en -aanleg – Bilthoven

In het oude Bilthoven zijn deze twee prachtige woningen op een apart kavel gebouwd. Voor een van de woningen mocht Hoefakker het ontwerp en de aanleg verzorgen. Het resultaat is zowel een functionele als sfeervolle tuin met veel hoogteverschillen d.m.v. pergola’s, schaduwdoeken, verhoogde gestucte bakken en stalen witte cirkels.

Betreft: tuin bij grote villa

Locatie: Bilthoven

Taken: tuinontwerp en tuinaanleg

Dit maakt dit tuinproject bijzonder…

De terrassen in deze tuin zijn belangrijke structuur gevende elementen. Deze zijn ingelegd met keramische tegels langs banen van hardhouten vlonderplanken, die de lijnen weergeven richting het gazon en wandelpaden. Alle terrassen rondom de woning worden afgeschermd door grote groepen vaste planten en heesters. Zo ontstaat er een natuurlijke overgang richting speelgazon. Aan de zijkanten staan grote solitaire bomen die de tuin hoogte en body geven.

Neem contact met ons op

Wilt u in gesprek over uw tuin, hoe u deze kunt herinrichten en/of onderhouden? Neem dan contact met ons op via 030 – 220 10 21. Of stuur een e-mail naar info@hoefakker.com.

Meer projecten

Ons gepassioneerd team van hoveniers zijn dagelijks bezig met het ontwerpen, aanleggen en/of onderhouden van tuinen. Wij creëren en verzorgen al meer dan 60 jaar prachtige tuinen in heel Nederland. Van het aanleggen van compleet nieuwe tuinen tot het transformeren van bestaande tuinen, eigenlijk is alles mogelijk! Samen gaan we aan de slag om uw perfecte buitenruimte te realiseren.

Meer projecten>>