groen-erfgoedNiet in deze categorie

Onderhoud van de groene gevel bij Slot Zuylen

Deze gevel is niet alleen een bouwkundig element, maar een cruciaal onderdeel van het totale historische en esthetische plaatje van Slot Zuylen. Ons vakmanschap zorgt voor het zorgvuldige onderhoud hiervan.

Klant: Beheerstichting Slot Zuylen

Locatie: Slot Zuylen, Utrecht

Taken: Gevelonderhoud

Onze vakmannen hebben met uiterste zorg de ramen en dakranden aan de voorgevel van Slot Zuylen vrijgemaakt met behulp van hoogwerkers. We hebben de ruim 80 jaar oude Parthenocissus en Campsis gesnoeid, die de ramen en dakranden overwoekerden, om het prachtige aanzicht van deze gevel te behouden.

Dit is van cruciaal belang, aangezien deze gevel en entree fungeren als fotoachtergrond voor talrijke bijzondere gebeurtenissen, zoals bruiloften. Daarnaast bevordert de snoei de gezondheid van de planten en zorgt ervoor dat hun groei gecontroleerd kan worden.

Neem contact met ons op

Wilt u in gesprek over uw groen erfgoed, hoe u dit kunt herinrichten en/of onderhouden? Neem dan contact met ons op via 030 – 220 10 21. Of stuur een e-mail naar info@hoefakker.com.

Meer groen erfgoed projecten

Wij zijn gespecialiseerd in hovenierswerkzaamheden bij historische tuinen, parken, landgoederen, buitenplaatsen en dergelijke. Wij werken al tientallen jaren met passie aan zeer diverse groen erfgoed projecten verspreid over Nederland, zoals voor:

  • Rijksmuseum Muiderslot
  • Huis Doorn
  • Villa Jongerius
  • De Pandhof van de Dom
  • En meer …

Meer groen erfgoed projecten>>