Niet in deze categorie

Groen erfgoed – Boomspecialist – European Tree Worker (ETW) en European Tree Technician (ETT)

European Tree Worker (ETW) en European Tree Technician (ETT)

Hoefakker boomspecialisten heeft een eigen team van ETW’ers en ETT’ers. Dit team beschikt over alle vereiste kennis en vaardigheden opgesteld door de European Arboricultural Council.

European Tree Worker (ETW) – eigen team

Een veelgestelde eis voor het uitvoeren van boomwerkzaamheden voor onze opdrachtgevers is de vraag naar ‘Certified European Tree Worker’ (ETW’er). Hoefakker heeft een eigen team gediplomeerde boomspecialisten beschikbaar voor de uitvoering van dit vakwerk.

Het ETW-certificaat wordt verstrekt door de European Arboricultural Council. Onze boomspecialisten voldoen aan hoge eisen qua opleiding, kennis en ervaring. Als bedrijf zorgt Hoefakker ervoor dat zij actief blijven in hun vakgebied en tevens actuele ontwikkelingen op de voet kunnen volgen en delen.

Het werk van onze ETW’ers is erop gericht bomen gezond en veilig te behouden. Qua kennis is er speciale aandacht voor natuurbehoud, milieubescherming en veiligheid op het werk.

European Tree Technician (ETT) – bij meer complexiteit

Ook heeft Hoefakker eigen ETT’ers in dienst die het examen onder toezicht van de European Arboricultural Council hebben afgelegd. Een ETT’er beschikt over aantoonbare technische kennis van bomen, de groeiplaats en standplaats. Door de organisatorische en leidinggevende boomcapaciteiten van onze ETT’ers zijn zij inzetbaar bij bijvoorbeeld, het gehele traject van ontwerp tot en met realisatie, nader technische inspectie inclusief rapportages, leidinggevende rollen tot en met complexe en grootschalige projecten.