Niet in deze categorie

Homepage

Drie disciplines onder 1 dak

Hoefakker laat drie disciplines optimaal samenwerken. Wij zijn hovenier, inrichter van buitenruimte en boomspecialist. Doordat onze vakspecialisten hun expertise en kunde delen, profiteert u van een optimale dienstverlening. Neem direct contact op of bezoek onze doelgroepen pagina’s:

 

  • Voor particulieren >>
  • Voor bedrijven en instellingen >>
  • Voor overheid >>
  • Voor groen erfgoed >>

1. Wij zijn hovenier!

Zorgeloos genieten van een droomtuin

Wilt u een bepaalde sfeer creëren in uw tuin? Geen onderhoud meer aan uw tuin hebben? Of gewoon meer privacy? Bij Hoefakker staan wij stil bij wat voor u belangrijk is! Dat doen we door ons goed in te leven en de juiste vragen te stellen. Wij maken u bewust van dingen waar u zelf misschien niet aan denkt.

Omdat uw tuin altijd in beweging is, denken wij voor u vooruit.

U bepaalt zelf welke rol u voor ons ziet weggelegd. Het hele traject van tuinontwerp tot tuinaanleg en tuinonderhoud. Of juist liever een gedeelte daarvan. Ons vast allround team speelt flexibel in op iedere vraag. Hoe groot of hoe klein ook!

2. Wij zijn inrichter van buitenruimte!

Ons doel is u compleet te ontzorgen. Zo realiseren wij projecten indien gewenst van A tot Z. Bij de aanleg denken wij in de volle breedte met u mee. En, wij kunnen voor u ook het onderhoud regelen. Zodat bewoners en/of gebruikers het hele jaar door  genieten van een mooie tuin of buitenruimte.

 

3. Wij zijn boomspecialist!

Ruim 10 jaar geleden is Hoefakker begonnen met het planten van de eerste bomen Utrecht. Nu werken we samen met opdrachtgevers in het hele land aan bijzondere en uitdagende projecten. Zoals met Wildlands Adventure Zoo Emmen, waar we 39 grote bomen hebben geplant in slechts 3 dagen. Het is een toonbeeld van wat wij kunnen.

Wij kunnen alles als het om bomen gaat:

-Advies over de juiste boom op de juiste plek!

-Aanplant en nazorg met BoomZekerPlan.

-Bomen rooien en vervangen.

-Snoeien van bomen en hagen.

-Groeiplaatsverbetering.

-Etc.