Niet in deze categorie

Tuinontwerp: van wens naar concrete tekening

Wij weten hoe belangrijk de uitstraling van uw bedrijf is. Ons vak is uw boodschap al bij de entree overbrengen.

Wat verwacht u van een tuinontwerp voor uw bedrijf?

Wellicht heeft u een heel duidelijk beeld van uw bedrijfstuin en zoekt u een partij die dat kan vertalen naar een concreet ontwerp. Of laat u zich graag inspireren? Misschien wilt u een bedrijfstuin die nauwelijks onderhoud nodig heeft.

Schetsontwerp

Of het nu gaat om een groot of een klein project. Onze tuinontwerper komt graag vrijblijvend bij uw bedrijf langs. Wij luisteren naar het verhaal achter uw bedrijf en de functie die groen heeft voor uw bedrijf. We denken met u mee en bespreken onze creatieve tuinideeën met u. Zonder dat we praktische zaken en eventueel toekomstige ontwikkelingen vergeten. Zo proberen wij bedrijfstuinen altijd zo in te richten dat er het hele jaar door wat te beleven is. We vertalen dit naar een mooi schetsontwerp dat we in een volgende afspraak aan u presenteren.

Werken met digitaal tuinontwerp

Als u net zo enthousiast bent over het schetsontwerp als wij, werken wij deze digitaal uit in een zogenaamd ‘digitaal tuinontwerp’. Inclusief een heldere en gedetailleerde offerte. Dit geeft u een duidelijk beeld van de kosten en hoe de bedrijfstuin of het bedrijfsterrein eruit gaat zien. Zo komen al uw ideeën tot leven. Hoefakker zorgt voor een tuinontwerp, dat precies aansluit bij uw bedrijf.