Niet in deze categorie

Planmatig beplanten met oog op lage beheerkosten

Bij veel groen op uw bedrijfsterrein denken wij graag mee. Over groen als visitekaartje. Maar ook over lage beheerkosten.

Grote hoeveelheden groen op uw bedrijfsterrein?

Groen kan een bijdrage leveren aan de uitstraling van uw bedrijf. Echter, bij grote hoeveelheden groen kunnen de kosten voor onderhoud hoog oplopen. Wij hebben een slimme methode van aanplanten waarbij we uitgaan van relatief lage beheerkosten.

Groen als visitekaartje en kostenpost

Het planmatig beplanten van grote hoeveelheden groen op bedrijventerreinen; daar zijn we goed in. We hebben veel kennis van verschillende soorten bodems en beplanting. Onze hoveniers begrijpen door ervaring als geen ander wat groen voor uw bedrijf betekent. Zowel qua uitstraling als qua onderhoud en kosten.

Zorgeloos groen

Volgens een opgesteld beplantingsschema werken we aan de groene vakken op uw bedrijfsterrein. Precies zoals wij dat met u hebben afgesproken. Heesters, vaste planten en siergrassen planten wij met deskundigheid. Onze specialisten nemen al het werk uit handen. Van voorbereiding en onderzoek tot aanplant en onderhoud. Wij regelen het.