Niet in deze categorie

Openbaar groen

Openbaar groen vormt het welkomstcomité van uw gemeente, bedrijf of organisatie. Bezoekers of misschien wel potentiële klanten vormen op basis van de omgeving al hun eerste indruk.

Wij weten wat u nodig heeft

Goed groenbeheer is daarom ontzettend belangrijk. Hoefakker luistert naar uw verhaal en denkt mee over wat uw gemeente wil uitstralen.

Ontzorgen van groenbeheer en meer

Een hoveniersbedrijf waarvan u kunt zeggen: “ik wil niets anders meer voor mijn groenbeheer”. Dat is wat u zoekt en waar wij naar streven. Niet alleen het groenbeheer zelf nemen wij vakkundig uit handen, ook naar de gehele communicatie en administratie eromheen heeft u geen omkijken meer. Onze ruime ervaring met het onderhouden van grote groen objecten van bedrijven, gemeenten of andere overheden maken ons tot een betrouwbare partner die meedenkt met de opdrachtgever.

De aanleg van een gazon, verhardingen of beplanting: niets is ons te veel moeite. Het gaat tenslotte om de eerste indruk van de bezoeker. En die móét goed zijn. Hoefakker zorgt dat dit de juiste is. Het hele jaar door.