hoveniersNiet in deze categorie

Zwemvijver naast visvijver Den Dolder

Een zwemvijver die lijkt door te lopen in de nabijgelegen visvijver, maar die er in werkelijkheid strikt van losstaat? Het was de wens van een familie in Den Dolder. Voor ons een nieuwe uitdaging.

Een zwemvijver die lijkt door te lopen in de visvijver?

Eind 2013 rondden de hoveniers van Hoefakker de aanleg van deze zowel letterlijk als figuurlijk verfrissende zwemvijver af. Het vijverontwerp hebben de tuinontwerpers van Hoveniersbedrijf Hoefakker in nauw overleg met de bewoners tot stand gebracht. Zij keken vanuit hun wensen, wij vanuit onze kennis en ervaring. Op die manier werken wij eigenlijk altijd samen met de klant. Behalve de uitvoering, zoals de constructie van de vijver en de grondwerkzaamheden. Die nemen wij volledig uit handen. Ook om de filtertechnieken en foliewerkzaamheden, die een bijzondere vakbekwaamheid vereisen, hoeft de opdrachtgever zich geen zorgen te maken.

Meedenken over technische mogelijkheden

Hoefakker denkt mee en staat met haar toegepaste technieken en service garant voor een kraakheldere waterkwaliteit en een optimale groei van de vijverplanten. De familie in Den Dolder geniet nu, zodra het weer het toe laat, van een ultiem zwemgenot!