Hoefakker

Tuinontwerp en tuinaanleg in De Bilt

Een tuin is een prachtig bezit. Een andere wereld waar altijd rust is. Hoefakker begrijpt hoe belangrijk en persoonlijk uw tuin is. Iedere klus, groot of klein is daarom altijd een nieuwe uitdaging.

Een prachtige tuin, het hele jaar door

De achtertuin van een rijtjeshuis die we tijdens het najaar 2011 opnieuw ontworpen was dat ook. De bewoners wilden wat anders. Ze hadden de bielzen, grindtegels en oude beplanting genoeg gezien en waren klaar voor een nieuwe, frisse tuin met weinig onderhoud. Onze tuinontwerper luisterde naar hun wensen en dacht actief met hen mee over praktische zaken en aanvullende ideeën.

Goed overdachte vakbeplanting voldoet tijdens elk seizoen

Toen het tuinontwerp de bewoners méér dan naar hun zin was, werd het tijd voor het ‘echte’ werk: de tuinaanleg. De strakke tuininrichting met haar goed overdachte vakbeplanting voldoet tijdens elk seizoen aan de wensen van de bewoners. De tuin geeft het hele jaar door een fantastisch beeld en afhankelijk van het weer kan men of in de zon of in de schaduw zitten. Ook kan de familie onbezorgd op vakantie door een slim aangelegd druppelsysteem. De klanten waren blij, dus zijn wij dat ook.