Hoefakker

Boomzorg is een van onze specialisaties

Geen omkijken naar sfeerbepalende bomen in uw bedrijfstuin.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Zoekt u een partij voor het verzorgen van de bomen in uw bedrijfstuin of -terrein? Of wilt u nieuwe bomen zodat uw medewerkers in de schaduw kunnen genieten van hun lunch? Het kan ook zijn dat u bij ons terecht komt omdat uw bomen overlast geven.

Stilstaan en vooruitdenken

Wat uw vraag ook is, als het gaat om bomen bent u bij ons aan het juiste adres. Boomverzorging is namelijk een van onze specialisaties. Wij staan graag stil bij uw wensen. Adviseren doen we altijd met onze kennis in het achterhoofd en uw bedrijf voor ogen.

Nieuwe bomen in uw bedrijfstuin

Dit kunnen wij voor u betekenen als u nieuwe bomen in uw bedrijfstuin wilt:

  • Boomadvies over de soort, maat en plantplaats.
  • Selectie van de boom op de kwekerij.
  • Aanplanten van de boom inclusief bodemonderzoek en plantplaatsverbetering.
  • Onderhoud van de boom met het eindbeeld voor ogen en het voorkomen van uitval.

Bestaande bomen verplaatsen

Bomen zijn vaak gezichtsbepalend voor een bedrijfstuin of -terrein. Soms is het noodzakelijk om deze te verplaatsen. Bijvoorbeeld als er gebouwd gaat worden. Wij kunnen dan helpen wij het behouden van de bomen in uw bedrijfstuin.

Onderhoud van bomen

Zoekt u een partij die het onderhoud van bomen in uw bedrijfstuin of -terrein volledig uit handen neemt? Volgens duidelijke afspraken voeren wij voor uw bedrijf de totale boomverzorging uit. Het hele jaar door.

Hulp in geval van calamiteiten

Hoefakker beschikt over de juiste kennis en materialen om u te helpen als er problemen met bomen zijn. Ons team staat paraat in geval van calamiteiten. Denk hierbij aan:

  • Bomen op moeilijk bereikbare plekken.
  • Bomen die overlast of onveilige situaties veroorzaken.
  • Schade aan bomen door bijvoorbeeld storm.
  • Ziekten en plagen.

Specialistische zorg voor uw monumentale bomen

Hoefakker is lid van De vereniging van erfgoedhoveniers. In veel monumentale parken en tuinen zijn oude bomen sfeerbepalend. Goede zorg voor deze bomen is belangrijk en vergt specialisme. Als het gaat om onderhoud maar bijvoorbeeld ook in geval van renovatiewerkzaamheden op uw groen erfgoed. Wij zorgen ervoor dat de ontwikkeling van monumentale bomen zo min mogelijk verstoord wordt.

Klik hier voor meer informatie over ons unieke BoomZekerPlan (BZP)